зАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ

  • Виготовляти оригінальні оздоблювальні напівфабрикати, вироби та прикраси з визначенням видів кондитерської сировини. 
  • Виконувати технологічні операції при приготуванні різних видів морозива та деяких видів шоколадних цукерок.
  • Виготовляти високохудожні оригінальні тістечка з різних видів тіста. 
  • Розробляти рецептури та технології виготовлення фірмових тістечок. 
  • Виготовляти оригінальні високохудожні торти, торти на замовлення, фірмові вироби, національні вироби.
  • Виготовляти вироби з використанням сучасних видів сировини. 
  • Розробляти рецептури та технології виготовлення тортів.
  • Виготовляти вироби з нетрадиційної сировини. 
  • Розробляти рецептури виробів з нетрадиційної сировини. 
  • Виготовляти вироби артмайстер-класу з підбором елементів оздоблення та прикрас з різних оздоблювальних матеріалів.

ЗНАтиме:

  • Асортимент, рецептури, технологію виготовлення високохудожніх, оригінальних, фігурних, національних тортів, тортів на замовлення, тістечок, наборів цукерок. 
  • Правила та прийоми розроблення рецептур виробів. 
  • Способи та прийоми художнього оздоблення виробів. 
  • Правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, виробничого інвентарю, інструменту, їх призначення та використання. 
  • Порядок ведення обліку та складання товарних звітів. 

контакти